Balmain Extensions

Wat zijn Balmain Extensions?
Balmain Extensions is een innovatieve methode om volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan uw eigen haar. Balmain Extensions zijn gemaakt van met de hand geselecteerd 100% echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring.

Hoe worden Extensions aangebracht?
Extensions worden met uw eigen haar verbonden doormiddel van een bond. Balmain Extensions blijven minimaal 4 maanden zitten en beschadigen het haar niet.

Wat is DoubleHair?
DoubleHair is een 9 cm brede strip van 40 cm lang haar en wordt aan het eigen haar bevestigd met Plusbonds. Een DoubleHair bevat net zoveel haar als 18 extensions en bestaat uit 3 lagen haar.

Hoe wordt DoubleHair aangebracht?
DoubleHair worden met uw eigen haar verbonden door middel van een bond. DoubleHair moet om de twee maanden herplaatst worden en beschadigen het haar niet.

Haarverzorging
Goede haarverzorging is essentieel om uw haar gezond en glanzend te houden. Dat geldt niet alleen voor de natuurlijke haren, maar ook voor de toegevoegde extensions. De nieuwe Balmain hair care lijn is speciaal ontwikkeld om die extra verzorging te geven en zowel uw eigen haar als het toegevoegde haar in perfecte conditie te houden.

Balmains geweldige verzorgingslijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Hair Mask en Shine Spray.

6 Maanden garantie!
Bij het gebruik van de Balmain Hair Care produkten krijgt u 6 maanden garantie op de haarkwaliteit van Human Hair extensions en DoubleHair. Hoe beter u voor uw extensions zorgt, hoe langer ze meegaan.

Voor prijzen of meer info neem gerust contact op met ons.

Beautysalon Hairangels Beautysalon Hairangels